Orchid Paradise Homes - Phase 1

Orchid Paradise Homes

Velkommen til Orchid Paradise Homes – et vakkert boligområde beliggende ved foten av fjellene og i umiddelbar nærhet av Hua Hin sentrum. Her tilbys en kombinasjon av fritid og investering, der fastboende og ferierende kan hygge seg sammen omgitt av vakker natur kun 15 minutter fra Hua Hin sentrum og innbydende strender.

Orchid Paradise Homes har noe for enhver smak; både de som ønsker å nyte privatlivets fred i sin egen rommelige hage og forfriskende svømmebasseng samt de som foretrekker det livligere fellesområdet med grillaftener, stort svømmebasseng med vannsklie, restaurant og bar. Orchid Paradise Homes er svært barnevennlig og egner seg ypperlig for barnefamilier. Dersom du er golfentusiaster har du mer enn ti golfbaner å velge mellom i Hua Hin – Orchid Paradise Homes ligger bare 5 kilometer fra den internasjonalt anerkjente Black Mountain golfbane og vannpark, som også kan tilby kabelpark for vannski og wakeboarding.

Orchid Paradise Homes’ unike atmosfære og uhøytidelighet er vanskelig å beskrive kun med ord og bilder; her er både rom for barn og hyggelige kvelder i fellesområdet. Vårt mål er å tilby en perfekt bolig og en behagelig og avslappende ramme for kortere og lengre opphold med familie og venner, men også å sikre best mulig service under oppholdet.

Vi ser fram til å ønske deg velkommen hit!

Kun det beste er godt nok for våre besøkende

Orchid Paradise Homes – her skal man nyte tilværelsen og ferien i Thailand.

Fellesområde

Stort felles svømmebasseng – vannsklie – bar – restaurant

Orchid Paradise Homes ønsker å fokusere på familiemoro og det gode liv for både ferierende så vel som fastboende. Fellesområdet fungerer som hjertet i vår egen lille ”landsby”; her er barna alltid velkommen til å more seg rundt svømmebassenget og vannsklia mens de voksne kan kose seg sammen til sent på kveld. Videre tilbys assistanse i forbindelse med utflukter i og rundt vakre Hua Hin.

Utleieavtale

Ønsker du å leie ut huset når du ikke er i Thailand selv? Orchid Paradise Homes kan tilby en effektiv utleieavtale med lave kostnader og kvalitetssikring i alle ledd. Vennlig og personlige service sørger for et godt forhold til både utleiere og leietakere. Boligen blir oppført og markedsført på vår svært brukervennlige nettside http://thaivacationshomes.com. Orchid Paradise Homes tar seg av administrasjon, avtaler og vedlikehold, svarer på alle henvendelser, bekrefter bestillinger og sørger for inn- og utsjekk samt utvask m.m.

Her kan du slappe mens boligen sørger for en solid ekstrainntekt før neste ferieopphold! Vi har over fem års erfaring med utleieavtaler for våre fornøyde kunder.