Orchid Paradise Homes - Phase 1

Orchid Paradise Homes

Velkommen til Orchid Paradise Homes – et vakkert boligområde beliggende ved foten av fjellene og i umiddelbar nærhet av Hua Hin sentrum. Her tilbys en kombinasjon av fritid og investering, der fastboende og ferierende kan hygge seg sammen omgitt av vakker natur kun 15 minutter fra Hua Hin sentrum og innbydende strender.

Orchid Paradise Homes har noe for enhver smak; både de som ønsker å nyte privatlivets fred i sin egen rommelige hage og forfriskende svømmebasseng samt de som foretrekker det livligere fellesområdet med grillaftener, stort svømmebasseng med vannsklie, restaurant og bar. Orchid Paradise Homes er svært barnevennlig og egner seg ypperlig for barnefamilier. Dersom du er golfentusiaster har du mer enn ti golfbaner å velge mellom i Hua Hin – Orchid Paradise Homes ligger bare 5 kilometer fra den internasjonalt anerkjente Black Mountain golfbane og vannpark, som også kan tilby kabelpark for vannski og wakeboarding.

Orchid Paradise Homes’ unike atmosfære og uhøytidelighet er vanskelig å beskrive kun med ord og bilder; her er både rom for barn og hyggelige kvelder i fellesområdet. Vårt mål er å tilby en perfekt bolig og en behagelig og avslappende ramme for kortere og lengre opphold med familie og venner, men også å sikre best mulig service under oppholdet.

Vi ser fram til å ønske deg velkommen hit!